300.000 kr i vinst!!!

Nu har jag precis passerat 300.000 kronor i vinst sedan nyår 2022. Jag nådde en vinst på 200.000 kronor väldigt snabbt och var själv lite förvånad hur bra allt gick och nu har jag redan nått 300.000 kronor i vinst. Den där ränta-på-ränta-effekten börjar sätta fart när kontot växer. Speciellt när jag väljer att sälja aktier som är övervärderade och flytta pengarna till aktier som just då är undervärderade enligt mig. På så sätt kan pengarna jobba där de gör mer nytta. Då växer också pengarna snabbare.

Men, jag fokuserar ju på utdelningarna och de kommer ju in på mitt konto nästan varje vecka, året om. All utdelning placeras i portföljen och då köper jag givetvis aktier som är prisvärda just då.

Följ mig och mitt nyhetsbrev på aktiegubben.se

Prenumerera också på den lista jag lagt ut där man kan se vilka aktier jag försöker hålla ögonen på och när det är någon som jag tycker är köpvärd eller dags att sälja. Alla dessa aktier markeras med grön eller rött så man själv kan bestämma om det är en aktie man vill ha i sin egen portfölj eller om det kanske är dags att sälja en aktie.

Listan hittar man på hemsidan under fliken PRENUMERERA

Vänligen logga in för att kommentera.