Altria tror jag på

I min egen lista som räknar ut vilka aktier som är köpvärda och vilka som är dags att sälja så hamnar Altria (MO) i toppen. Den aktien har jag haft ganska länge och ibland säljer jag av lite och ibland köper jag på mig fler.

Idag dök aktien runt 5% och jag passade då på att köpa några fler till min portfölj. När jag läser på om aktien från kunniga människor så tror de flesta på en ganska bra ökning framöver och utdelningen man får varje kvartal är inte heller dum (i nuläget strax över 7%).

Någonstans läste jag att man tror att den totala vinsten kan nå ända upp till runt 70% år 2024. Om det stämmer så är det ju inte alls en dum investering och min egen lista verkar fungera riktigt bra än så länge.

Några av aktierna som ligger i topp på min lista just nu är: Altria (MO), Broadmark (BRMK), Goldman Sachs (GSBD) och Sturm Ruger & Co (RGR).

Givetvis tipsar jag om aktier som jag köper och säljer i mitt nyhetsbrev. Så prenumerera utan kostnad för att få mina tips och tankar. Vem vet, imorgon kanske jag skriver om någon aktie som passar just din portfölj och din strategi.

Du hittar länk till nyhetsbrevet längst ner på flera sidor här på aktiegubben.

Vänligen logga in för att kommentera.