Blev ju en bra justering

Jag stökade om i portföljen under veckan och sålde och köpte en del. Dessutom ramlade det ju in lite utdelningar som behövde placeras även denna vecka. Tyvärr blev det några nya tankar från dag till dag, så de som prenumererar på mitt kostnadsfria nyhetsbrev fick ett nyhetsbrev fyra dagar i rad, vilket inte är något jag brukar skicka så ofta. Men efter att jag gjort mig av med en del aktier som bara legat och tryckt på minus och dessutom inte givit någon utdelning efter Corona så flyttade jag helt enkelt dessa pengar till bolag som jag tror mer på i nuläget och som dessutom ger utdelning under olika perioder varje kvartal.

Med dessa justeringar steg mina kommande förväntade utdelningar den närmaste tiden ganska mycket och man blir ju alltid glad när siffrorna ökar, speciellt de som handlar om utdelning.

Ni som inte prenumererar på mitt nyhetsbrev kan göra det här på aktiegubben.se

Då får ni reda på vilka aktier jag köper och säljer i min portfölj.

Vänligen logga in för att kommentera.