En bra vecka

Aktiekurserna kryper ner eller ska man säga att de rasar ner? Men om man fokuserar på utdelningarna, som jag gör, så gör det inte alls lika mycket. Jag väntar ju lugnt på att kurserna återhämtar sig och ser på när folk säljer i panik (då passar jag på att köpa lite mer) och sedan tickar ju mina utdelningar in under tiden.

Nu är det fredag och den här veckan har jag fått 1.671 kr i utdelningar efter utländsk källskatt är dragen. Det tycker jag känns helt ok för en vecka om man jämför med september 2019 då jag började med denna strategi och bara hade 239 kronor i utdelningar under hela den månaden. Sedan har det ökat på i bra takt. Se mina staplar på sidan MIN PORTFÖLJ. Där skriver jag in utdelningarna för varje månad som går. Dessutom får jag en notis i telefonen varje morgon då det finns utdelningar på mitt Avanza-konto. Det blev ett pling i måndags och ett imorse denna vecka. Och som det sett ut ganska länge nu så har jag faktiskt fått utdelningar varje vecka. Kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *