Känns ju bra.

Det känns ju extra kul när flera eller kanske de flesta tips jag delar med mig av i mitt nyhetsbrev är aktier som tickar på bra och ger fin utdelning.

I början av oktober köpte jag Kinder Morgan och den delar ut 5.77% kvartalsvis och sedan dess har den också stigit 7%. Samtidigt köpte jag även Amgen som dock minskat lite i värde (-4.5%), men den tror jag fortfarande mycket på och den delar ju faktiskt ut 3.39% varje kvartal.
Jag tipsade även om Valero i mitt nyhetsbrev för några veckor sedan och de delar ut 5% varje kvartal och den aktien har dessutom stigit drygt 19% i min portfölj. Så där har jag i dagsläget tjänat några tusenlappar och får dessutom utdelningar under tiden. Att både äta och behålla kakan är ju det roliga med utdelningsaktier.

Ja, det var några av de tips jag delat med mig av i mitt nyhetsbrev. Det känns väldigt kul att så pass många följer mig i nyhetsbrevet och kul med era mail och frågor. Jag försöker svara på det mesta så gott jag kan. Jag är ju ändå bara en glad amatör, men en som försöker läsa på och hålla utkik på aktiemarknaden. Men jag tittar enbart på utdelningsaktier som känns bra och har mitt eget lilla system med olika värden och poängberäkningar för att hitta de aktier som passar min portfölj. Och i nyhetsbrevet skriver jag alltid när jag köper och säljer något. Dessutom är det gratis att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Vänligen logga in för att kommentera.