Nypremiär för bloggen

När jag började med den här webbsidan, hösten 2019, hade jag även en blogg där jag skrev om aktier och tankar om allt möjligt kring dessa. Sedan blev det istället ett nyhetsbrev där jag delar med mig av mina tankar och berättar också om vilka aktier jag köper och säljer. Där skriver jag också om aktier jag läst på lite extra om och de som prenumererar kan då själva bestämma sig för om det är en aktie som kanske passar deras portfölj.

Jag kommer att fortsätta med mitt nyhetsbrev, men där kommer jag att fokusera på mina utdelningsaktier och dela med mig av vad jag köper och säljer. Men mina tankar om allt annat som handlar om ekonomi i vardagen och annat smått och gott kommer jag istället att skriva om i den här bloggen. På så sätt kan de som bara vill läsa om aktierna följa mig i nyhetsbrevet och de som vill läsa om lite av varje kan följa mig här i bloggen. Sedan finns ju de som gillar både och och då kan man givetvis prenumerera både på nyhetsbrevet och läsa bloggen.

Jag hoppas ni alla hittar något kul och nyttigt att läsa om här i bloggen framöver och jag hoppas verkligen ni tipsar andra om aktiegubben.se

🙂

Vänligen logga in för att kommentera.