Pengar tillbaka

Man kan ju faktiskt spara en hel del pengar på att utnyttja tjänster som på ett enkelt sätt ger oss rabatter i form av “riktiga” pengar. Ett smart sätt att spara pengar när man handlar på nätet är att använda Refunder. 

Refunder är en tjänst som ger dig pengar tillbaka på dina köp. Det handlar alltså inte om några poäng eller kuponger som är låsta till en butik. Det är helt enkelt pengarna tillbaka till ditt eget bankkonto.

De har över 1.000 butiker knutna till tjänsten och när du gör ett köp via Refunder får du ett belopp överfört till ditt konto i Refunder som du sedan kan föra över till ditt vanliga konto. Det är ju onödigt att betala mer än du behöver för en vara som du köper på nätet. Några av butikerna som är knutna till Refunder är Amazon, cdon, Hotels.com, Zalando, Hemköp, Linas Matkasse, m.fl.

Tjänsten kostar ingenting, så det finns helt enkelt bara pengar att spara. Använder du dessutom min sponsrade länk nedan så får du 50 kr att handla för om du gör ett köp för minst 100 kr inom 45 dagar. Givetvis använder jag den här tjänsten och den fungerar väldigt bra tycker jag. Det blir ju lite som ett bonuskort, men du får pengar som du kan använda för andra köp än att bara vara knuten till en viss butik. Smart.

Med deras nya smarta kort Refunder Pay får du nu dessutom riktiga pengar tillbaka på alla andra köp som t.ex. hos frisören, i mataffären och på restaurangen, m.m. Inga krångliga poäng eller värdecheckar, bara riktig cash. Dock har de en årsavgift från andra året på 395 kr, så för min del nöjer jag mig med att använda deras vanliga tjänst när jag handlar.

Klicka på länken nedan så hamnar du på rätt sida för att starta ett kostnadsfritt konto och få ta del av erbjudandet.

www.refunder.se/b/AKTIEGUBBEN

Vänligen logga in för att kommentera.