Utdelning under helgen

Jag fick ju en del utdelning förra veckan, men jag visste inte att man fick utdelning även under helgen. Inte blev jag speciellt deppig för det när det plingade till i telefonen i lördags morse och Avanza meddelade mig att jag fått utdelning från två bolag.

Dessutom verkar börsen öppnat i rätt riktning denna måndag och vi får väl hoppas att den där dippen förra veckan bara var tillfällig. Men det var ju också ett väldigt bra läge att köpa upp sig på fler aktier.

Nu verkar en av de jag redan ha vara värd att köpa mer av och dessutom med bra utdelning (Occidental Petroleum). X-dag är 9 mars, så de som äger denna innan dess är med vid nästa utdelning. Ska fundera hur jag ska göra. Jag har ju redan en hel del av denna – LÄNK

Visits: 6 | Today: 0 | Total: 11174

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *