AKTIEGUBBEN

– mina investeringar och tankar kring aktier med utdelning –

Följ min aktieutdelningsstrategi

Målet med denna strategi är att öka mina aktieutdelningar och sedan låta ränta-på-ränta-effekten göra det den är bäst på, nämligen skapa en "snöbollseffekt" och öka snabbare och snabbare. Jag började med denna strategi under september 2019 och målet var att öka mina utdelningar varje år, vilket går riktigt bra. Dessutom får jag utdelningar nästan varje vecka, året om.

Jag fokuserar på aktier med bra utdelning och som dessutom ökar i värde. På så sätt får jag två fördelar i samma aktie. Jag köper en aktie när priset är lågt och utdelningen bra och säljer sedan när priset är högt och flyttar då dessa pengar till en aktie som känns bättre.

Under 2023 började jag också att sälja optioner efter en populär strategi. Jag kommer att lägga mer och mer fokus på just optioner, eftersom det ger en bra avkastning och jag får dessutom betalt i premier för varje affär. Läs mer under OPTIONER.

På den här sidan försöker jag skriva i enkla termer och hoppas det ska vara lätt att förstå. Vill man svänga sig med ekonomiska termer så finns det gott om andra sidor. Jag vill att ni ska tycka det är kul att investera i aktier och att era konton ska växa. För det är faktiskt kul.

PRENUMERERA gärna på mitt kostnadsfria nyhetsbrev där jag skriver om vilka 
aktier jag köper och säljer och mina andra tankar för mina strategier. 
Fyll i dina uppgifter längst ner på sidan för att börja din gratisprenumeration.