Kör vidare med PFE

Mina optioner som avslutades i fredags för 100 aktier i Pfizer blev inte sålda för det pris jag hade valt, så nu kan jag återigen fortsätta sälja en Covered Call på dessa aktier.

Jag har nu lagt ut en order på mina 100 aktier för att sälja dessa till priset $32 och slutdatum 29 december. Alla datum innan dess gav inte så bra premie, så jag valde ett datum längre fram (om 32 dagar). För detta får jag $0.36 per aktie, så det blir totalt $36 i premie för mina 100 aktier.

Om priset inte går över $32 det datumet så fortsätter jag på samma sätt och får ytterligare premier. Dessutom får jag ju vinster då aktierna ökat och dessutom får jag utbetalt $0.41 per aktie i utdelning i början av december, eftersom jag ägde aktierna när det var X-dag i början av oktober. Så det blir en hel del extra pengar än när jag bara köper aktierna som vanligt. Det är det jag gillar med optioner. Extra allt.

Vänligen logga in för att kommentera.