Topplistan

Här listar jag aktier med bra utdelning som jag försöker hålla koll på. Det är både aktier jag redan har i min portfölj, men även andra aktier som jag tror kan ha en chans eller som jag hört eller läst någon annan tipsa om. När jag tycker att någon i listan verkar prestera bra så försöker jag läsa på lite mer och sedan kanske den platsar i min aktieportfölj. Detta ska absolut inte ses som några tips eller råd. Bara lite inspiration.

Saknar du någon aktie i listan så får du gärna tipsa. Skriva bara en kommentar längre ner på sidan och inkludera gärna bolagets namn och vilken tickerkod den har. Om hela listan inte syns så går det bra att scrolla tabellen.

De olika kolumnerna visar bolagets namn, tickerkod (som Google använder, det går säkert att lista ut vilken aktie det gäller genom bolagets namn), bransch, valuta jag köper aktien i och därefter kommer utdelningen i procent (utdelningarna uppdaterar jag lite då och då manuellt, så det kanske inte är de senaste siffrorna i listan).

Flera av aktierna har klickbara länkar direkt till Avanza (klicka bara på tickerkoden för att komma direkt till aktien). 
De ljusgröna fälten är aktier som jag tror lite extra på just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *