I morgon är det avslutning

I morgon är det 17 november. Då avslutas min Covered Call på Pfizer. Jag äger 100 aktier och jag har ett strike price på $31.50 och kursen står just nu i $29.57, så det är nog ganska liten risk att jag blir av med mina aktier i Pfizer. I så fall fortsätter jag sälja optioner i Pfizer på måndag och får då ytterligare premier.

Men idag körde jag även igång en Option Robot som köper och säljer åt mig automatiskt, men med vissa regler som jag justerat utifrån en väl fungerande robot. Jag har testat den under några veckor och började idag köra den live. Den har redan skapat två trades som avslutas 1 december. Men om den når en viss nivå innan dess så kommer den att avsluta och kamma hem vinsten i förväg.

Om någon är sugen på att testa en sådan robot så använder jag följande sida: Option Alpha. Använder ni min länk så är de snälla och ger mig en summa. Men, man måste ju också ha en broker som man kan koppla sin robot till och länk till TastyTrade som jag använder finns givetvis på min sida också. Där förklarar jag ju också min strategi. De som registrerar sig med min länk kan givetvis få en kopia av den robot jag använder som tack när man kopplat sitt konto till brokern. Där har jag även ställt in vilka aktier roboten får välja mellan. Aktier som jag tror på.

Vänligen logga in för att kommentera.