Sålde Covered Call med mina BAC

Jag sålde nu Covered Calls på mina aktier som jag blev tilldelad i Bank of America.

Den 18 oktober fick jag köpa 100 aktier för $27.50/styck när jag blev tilldelad aktierna efter att ha sålt Cash Secured Puts på denna då jag fick $29 i premie.

Idag sålde jag då Cash Secured Puts och fick $40 för denna affär i premier. Jag har då satt ett slutdatum 1 december. Mitt Strike Price är då $29. Om kursen slutar högre än $29 den dagen så måste jag sälja mina 100 aktier för det priset, men eftersom jag köpte aktierna för $27.50/styck så gör jag en vinst på $150 och kan även lägga till $69 som jag fått i premier under tiden.

Det här är inte alls dumt. Varför gör inte alla detta undrar jag? Så mycket pengar som man får extra bara för att köpa aktier som man ändå vill äga.

Vänligen logga in för att kommentera.