I got filled

Ja, så brukar man ju säga när man lagt en säljorder på en option. Jag slängde iväg en säljorder på WBA som jag blev tilldelad 100 aktier på nyligen. Nu hade den stigit något i pris så jag kunde hitta ett slutdatum där jag kunde får lite pengar för att sälja.

Jag har nu valt slutdatum 23 december och har satt samma pris som jag köpte aktien för. Mest för att få in lite extra premier på denna. Jag fick då $30 i premier för denna affär. Om aktien håller sig under $23 när börsen stänger den dagen så fortsätter jag helt enkelt att sälja covered calls på denna. Men om kursen går högre än $23 så säljer jag mina aktier för $23/styck då, men har under tiden kammat hem några fina premier under tiden jag ägt dessa aktier och sålt optioner under tiden.

Det känns väldigt bra att tjäna extra pengar innan man köper aktierna, men också att tjäna pengar under tiden man äger aktierna. Det är så mycket extra hela tiden. Inte bara utdelningar. Det gillar jag.

Läs mer om optioner på min sida (HÄR hittar du min mycket enkla förklaring). Om du väljer att använda den länk till den broker jag använder så delar jag också med mig av de verktyg jag hittat för att se vilka nivåer som passar bäst. Men du bör då också prenumerera på min prenumerationslista för att hitta bra aktier och lätt kunna se när man bör köpa en aktie.

Vänligen logga in för att kommentera.